Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #77

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Polygram.

YouTube

Natuurlijk niet nieuw, maar zeker noemenswaardig. YouTube heeft zowel zijn website als app grondig onder handen genomen en dat valt direct op als je de app nu opent. De app heeft een nieuw logo en een geheel nieuw design gekregen. Wat opvalt aan het nieuwe design, is onder meer dat de navigatie tabbladen zijn verplaatst naar onder. Ook kun je nu de afspeelsnelheid aanpassen via de app.

YouTube app

De vernieuwde YouTube is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • YouTube

Polygram

Polygram is een unieke app. De applicatie is een sociaal netwerk waarbij kunstmatige intelligentie en gezichtsherkenning een belangrijke rol speelt. De app ziet hoe iemand op een foto reageert en baseert daar zijn emoji op. Zo toon je dus altijd de emotie die je ook écht hebt. Mocht je ergens eerst verbaasd over zijn en vervolgens om een foto of post lachen, dan verandert de emoji in een animatie.

Polygram

Polygram is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • Polygram

Battery Bar

Op de meeste smartphones wordt niet heel veel aandacht besteed aan het aangeven van hoelang de accu van een smartphone nog mee kan. Battery Bar is daar een goede oplossing voor. De applicatie geeft precies aan hoe hoog het accuniveau van de smartphone nog is, maar dan wel op totaal eigen wijze. De balk verschijnt bovenin het scherm en beschikt over onder meer kleurtjes.

Battery Bar is voor 0,59 euro verkrijgbaar voor Android.

  • Battery Bar

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.