Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #78

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer een zeer handige applicatie om foto’s mee te maken.

Enlight Quickshot

Apps hoeven niet heel ingewikkeld te zijn om bruikbaar te zijn. Enlight Quickshot is zo’n handige app die niet heel ingewikkeld is. De applicatie is bedoeld om snel achter elkaar mooie foto’s te kunnen maken. De instellingen worden automatisch aangepast. De app is speciaal bedoeld om fotograferen via mobiel aan te moedigen.

Enlight Quickshot

Enlight Quickshot is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • Enlight Quickshot

Letterboxd

Een app waarin je voortaan altijd kunt laten weten wat je van een film vond en waarbij je in de gaten kunt houden welke films binnenkort gaan verschijnen. Dat is mogelijk met Letterboxd. In de applicatie kunnen vrienden ook aangeven wat zij van een bepaalde film vonden. Zo wordt het dus nog leuker en makkelijker om te zoeken naar een film die je echt nog eens gezien moet hebben.

Letterboxd app

Letterboxd is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

  • Letterboxd

Bloom

Kleuren voor volwassen is razend populair en natuurlijk zien we dat ook terug in de applicatie-winkels. Bloom is een app voor iOS-toestellen waarbij je urenlang aan de slag kunt met het inkleuren van kleurplaten. Met de app krijg je toegang tot meer dan 500 unieke, exclusieve designs van over de hele wereld. Ook kun je iedere dag nieuwe kleurplaten verwachten.

Bloom app

Bloom is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

  • Bloom

Fast Finder

Als je regelmatig apps of bestanden kwijt bent op jouw smartphone, dan is Fast Finder de oplossing. De applicatie is eigenlijk niets meer dan een zoekfunctie voor een smartphone of tablet. Je kunt in de app aangeven wat je zoekt, waarna je rechtstreeks naar dat bestand wordt geleid. De app werkt ook ideaal voor het terugvinden van contactpersonen.

Fast Finder app

Fast Finder is nu gratis verkrijgbaar voor Android.

  • Bloom

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.