Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Design van Google-hoofdtelefoons mogelijk al te zien op schetsen’

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2017, 10:06 CategorieAccessoires

Google werkt mogelijk achter de schermen aan een paar eigen hoofdtelefoons, blijkt uit informatie die in de Google Assistant verstopt zit. De verzameling accessoires wordt Bisto genoemd, terwijl de afzonderlijke apparaten Apollo, Baywolf en Scout zouden heten.

Googles eigen hoofdtelefoons te zien – gerucht

De laatste tijd is er veel informatie gelekt over de producten van Apple, maar de producten van Google komen er net zo goed van af. Nu is er wederom informatie naar buiten gekomen over de aankomende hoofdtelefoons. Eerder kwam al naar buiten dat de koptelefoons over het oor gedragen dienen te worden en gelekte afbeeldingen van het product lijken dat idee te bevestigen. De afbeeldingen zijn uit de apps van Google en de Google Assistant gehaald, die nu mogelijk alvast bepaalde berichten of animaties ontvangen ter voorbereiding.

De verzameling accessoires wordt Bisto genoemd, terwijl de afzonderlijke apparaten Apollo, Baywolf en Scout zouden heten. Dit zijn nog niet de namen die je straks tegenkomt in de winkel, maar verwijzen naar de producten die ze eigenlijk geheim hadden moeten houden — terwijl Google ondertussen werkt aan ondersteuning voor haar apps en platformen. Op één van de hoofdtelefoons zit in elk geval één knop. Ook treffen we drie knoppen rechts aan. Met de accessoire krijg je toegang tot Google Assistant, fitness, berichten, weer en muziek.

De hoofdtelefoon op de afbeelding heeft wat weg van de Bose QC35 (via Reddit). Ook die koptelefoon heeft één knop links en drie knoppen aan de rechterkant. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat Google samen met Bose aan deze producten werkt, maar dat is speculatie onzer zijde. Wanneer Google de accessoire aankondigt, is nog niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.