Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste Nederlandse Pokémon Go evenement op 14 oktober in Amstelveen

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 13:50 CategorieGaming

Eigenlijk had het in augustus al plaats moeten vinden: het eerste Pokémon Go-evenement in Nederland. Maar nadat de ontwikkelaar in andere landen in de problemen kwam met de netwerken, besloot Niantic het evenement uit te stellen. Tot oktober, want dan vindt het evenement plaats.

Pokémon Go in Amstelveen

’s Nederlands eerste Pokémon Go Safari Zone vindt plaats in Amstelveen en wordt op 14 oktober gehouden. Dan neemt het spelletje de stad geheel over en verwacht men duizenden fans van het mobiele spelletje in de stad. De reden: tijdens het evenement zijn er veel zeldzame Pokémon te vinden in de stad.

Om mee te doen aan het evenement, zal je wel een kaartje moeten bemachtigen. Er zullen 3.000 tickets beschikbaar zijn, die je via de site van Niantic en ook Facebook kunt bemachtigen. Het gaat om niet-overdraagbare kaartjes, die je van extra medailles en in-game items voorzien. Heb je geen kaartje, kan je nog steeds naar de stad om de zeldzame digitale beestjes te vangen, maar krijg je gewoon geen extra’s.

Andere Pokémon Go events

Er vinden in heel de wereld nog en boel andere evenementen plaats rond het populaire mobiele spelletje. Op 16 september kan je terecht in Berlijn, Oberhausen en Parijs. Op 7 oktober kan je naar Kopenhagen en Praag. En mocht je 14 oktober toevallig in Stockholm zijn en dus niet in Amstelveen, kan je ook daar meedoen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.