Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook test een optie waarmee je je vrienden kunt snoozen

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2017, 9:31 CategorieApplicaties

Facebook test momenteel een optie waarmee het mogelijk is je vrienden of een pagina te snoozen op het sociale netwerk. Mocht het tijdelijke snoozen niet werken, dan kun je er ook altijd voor kiezen zo iemand uit je vriendenlijst te halen.

Je vrienden lekker snoozen op Facebook

Facebook test momenteel een feature waarmee het mogelijk is je vrienden te snoozen op het sociale netwerk, zodat je ze niet meteen hoeft te verwijderen uit je vriendenlijst wanneer ze maar irritante pagina’s blijven liken. Mensen die momenteel aan de slag gaan met de functie melden dat je je vrienden 24 uur, een week of zelfs dertig dagen kunt stilleggen. Dat meldt TechCrunch, die ook weet te melden dat deze instellingen gelden voor pagina’s en groepen. Onduidelijk is nog wanneer de functie naar iedereen wordt uitgerold.

Vrienden, groepen of pagina’s snoozen gaat heel gemakkelijk. Je drukt daarvoor op de drie puntjes naast een post, waarna de optie vervolgens bijna bovenaan te vinden is. Tap daarop, geef je tijd aan en klaar is Kees. Voorlopig lijkt de groep testers niet heel groot te zijn en is er ook nog niets bekend over een toevoeging aan de apps op Android en iOS. Maar sommige mensen kunnen de functie nu al op de website gebruiken, dus dan is het slechts een kwestie van tijd voordat iedereen ermee aan de slag kan — ook binnen de apps.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.