Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s lijken de Nokia 9 te onthullen

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2017, 15:58 CategorieAndroid

De plannen van HMD Global met het Finse merk Nokia zijn groot. Dat wisten we al, maar nu blijkt eens te meer hoe hard men trekt aan de wagen. De site Nokia Power User wist de hand te leggen op twee schetsen van de Nokia 9, die laten zien dat het toestel over een gebogen scherm beschikt.

Nokia 9 onthuld?

De site Nokia Power User legde de hand op twee beelden van de nieuwe smartphone, een schets en een foto. Het is niet zeker hoe groot het display van het toestel wordt, omdat berichten uiteen lopen en het om schattingen gaat. De nieuwe telefoon zou een 5,5-inch of een 5,7-inch display krijgen. De resolutie schijnt 2.560 bij 1.440 pixels te bedragen.

De bron van de site zou erg betrouwbaar zijn, en om die reden zegt de site hem wel te geloven. Afgezien van het nagenoeg randloze en gebogen scherm, zou het gaan om een OLED-display. Enkel boven en onderin zijn uitsparingen te zien. Zo zien we bovenin duidelijk een camera zitten, en een streep waar vermoedelijk de speaker geplaatst is. Onderin is geen element te zien, op een klein logo na.

Tot slot zien we nog achterop de telefoon een dubbele camera – waarvan de lenzen gemaakt zouden worden door Zeiss en een glazen achterkant. Dat laatste schijnt nodig te zijn omdat Nokia de telefoon van draadloos laden wil voorzien.

Nog wat geruchten

Dan zijn er nog wat kleine geruchten die rondgaan over de smartphone. Zo zou deze in twee varianten geleverd worden: een met 6 GB aan werkgeheugen en een met 8 GB aan werkgeheugen. Beide varianten zouden beschikken over 128 GB aan opslaggeheugen en naar het schijnt een IP68-certificering. Het toestel is dan enige tijd waterdicht. Voor al die premium eigenschappen vraagt Nokia overigens ook een premium prijs: de Nokia 9 schijnt in Europa zo’n 749 euro te kosten.

  • Delen:
Nokia 6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.