Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Galaxy Note 8 doorstaat de toets van JerryRigEverything

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2017, 9:42 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 8 mag er dan wel mooi uitzien, maar kan het toestel ook tegen een stootje? Dat laat de volgende video zien. Mocht je de test van de Galaxy S8 nog vers in het geheugen hebben staan, dan is dit een herhaling van zetten.

Galaxy Note 8 blijkt stevige smartphone

De Samsung Galaxy Note 8 is sinds kort officieel en sindsdien hebben een aantal journalisten en contentmakers het toestel in handen gekregen. Eén van de contentmakers is de inmiddels bekende (of beruchte?) YouTube-videomaker JerryRigEverything. Hij onderwerpt toestellen aan rigide tests en laat zien welke wel of niet tegen een stootje kunnen. En wat blijkt? Net zoals destijds bij de Samsung Galaxy S8 het geval was, ook de Note 8 kan tegen een stootje. Voor de complete video kun je hieronder op de playknop drukken.

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy Note 8 tegen een stootje (een verschillende soorten messen) kan, is het toch verstandig om een hoesje voor je smartphone te kopen. Dat is altijd een welkom advies, ongeacht de smartphone die je koopt. Toestellen zoals een Note 8 zijn immers behoorlijk duur, dus zou het zonde zijn wanneer er ook maar één krasje op te bespeuren is. Mocht je het gewoon leuk vinden dat iemand dure smartphones sloopt (of sneren naar Apple uitdeelt), dan kun je ook je hart ophalen met de video.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.