Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy S8 en Galaxy S8+ vanaf begin oktober verkrijgbaar in Rose Pink

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2017, 11:57 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ vanaf begin oktober ook in de kleur Rose Pink verkrijgbaar zijn. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op dit moment in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver.

Rose Pink Galaxy S8 en Galaxy S8+

Ben je op zoek naar een high-end smartphone, maar staan de kleuren zwart, grijs en blauw je niet aan? Dan is de Rose Pink-versie van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ wellicht iets voor jou. Samsung maakt woensdag namelijk bekend dat de phabletlijn vanaf begin oktober ook in deze kleur verkrijgbaar zal zijn, waardoor de smartphone wellicht beter bij je past. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op dit moment in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver en daar komt de roze kleur dus nog bij.

De Samsung Galaxy S8 beschikt over een 5,8 inch Super AMOLED-display met een Quad HD beeldschermresolutie (2.960 x 1.440 pixels) en 570 ppi. Daarnaast is het apparaat voorzien van twee verschillende camera’s. De camera aan de voorkant is een acht megapixel F1.7 Smart autofocuscamera. Die aan de achterkant is een twaalf megapixel F1.7 Dual Pixel-camera. De Galaxy S8+ heeft een Super AMOLED-scherm van 6,2 inch gekregen met een beeldschermresolutie van 1.440 x 2.960 pixels. Dat resulteert in een pixeldichtheid van 529 ppi.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ in Rose Pink zijn vanaf begin oktober beschikbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 799 euro en 899 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.