Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gebruikers van Instagram hebben meer invloed op wie waarop mag reageren

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2017, 16:15 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat gebruikers van het sociale netwerk nu meer mogelijkheden hebben met betrekking tot commenters. Zo kun je nu instellen wie waarop mag reageren en ben je zelfs in staat om iemand te blokkeren.

Instagram, de fotodeeldienst die momenteel waarschijnlijk een half miljard dagelijkse gebruikers heeft, heeft laten weten dat gebruikers nu meer controle hebben over de mensen die ergens wel of niet op mogen reageren. Als je een account hebt die voor iedereen te bezoeken is, dan kun je vanaf nu een groep mensen instellen die ergens op mag reageren, zoals de mensen die jou volgen of de mensen die jij volgt — of gewoon iedereen. Ook kun je instellen dat je iemand in z’n geheel blokkeert en dus niet kan laten reageren op je posts.

Dit kan ook wanneer je een privé-account hebt en dus al veel meer in de hand hebt wie ergens wel of niet op reageert. Daarnaast heeft Instagram zijn filter voor vloek- en andere negatieve woorden uitgebreid met ondersteuning voor andere talen, maar de Nederlandse taal zit daar helaas nog niet bij. De update wordt nu uitgerold naar iedereen op zowel Android als iOS en kan op elk moment aankomen op je smartphone of tablet. Met deze stap wil het team achter het sociale netwerk de dienst een prettige plek voor iedereen maken.

  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.