Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Google Chrome plaatst url-balk aan de onderkant

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 9:54 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Chrome op Android, die onder meer de url-balk naar de onderkant verplaatst. Daardoor is de balk beter bereikbaar voor de mensen die een (te) groot tablet- of smartphonescherm hebben.

Download de update voor Google Chrome

Google heeft een update uitgebracht voor Google Chrome op Android. Deze update brengt een aantal veranderingen met zich mee. Het is altijd al mogelijk geweest een tekst online te vertalen, maar die mogelijkheden zijn nu uitgebreid en beter gepresenteerd. Ten eerste is het gemakkelijk om tussen de oorspronkelijke en vertaalde taal te wisselen. Daarnaast is er een nieuw menu waarmee gebruikers de tekst ook snel naar andere talen kunnen omzetten. Verder kunnen gebruikers meer dingen instellen die met preferenties te maken hebben.

Ook het menu dat opgeroepen wordt door een link of afbeelding link in te drukken is ietwat aangepast en voornamelijk overzichtelijker gemaakt met duidelijke tekst en icoontjes. De grootste en meest opvallende aanpassing is de verplaatsing van de url-balk. Die zit nu nog aan de bovenkant van de app, maar komt naar de onderkant toe. Mensen die een tablet of een phablet hebben kunnen zo gemakkelijk het apparaat met één hand bedienen, omdat de balk dichterbij je duim zit. De update wordt in de komende weken uitgerold.

  • Google Chrome
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.