Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google hint naar evenement op 4 oktober aanstaande

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2017, 9:47 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal Google op 4 oktober aanstaande een evenement gaan organiseren waar het nieuwe smartphones aankondigt. De kans is groot dat hier de Google Pixel XL 2 wordt aangekondigd, die mogelijk door LG zal worden gemaakt.

Google-evenement op 4 oktober

In Boston is er een gigantisch billboard opgedoken met daarop de tekst ‘Ask more of your phone’. Daaronder staat het Google-logo, en daaronder weer de tekst ‘Oct. 4’. Het is dus veilig om te stellen dat het bedrijf op 4 oktober aanstaande een evenement organiseert of in elk geval zal aankondigen aan wat voor smartphone er in de afgelopen maanden gewerkt is. De kans is groot dat dit de nieuwe Pixel-modellen worden, zoals de Pixel 2 en de Pixel XL 2. De laatstgenoemde moet een phablet worden; de eerste een reguliere smartphone.

Zoals het er nu naar uitziet zal LG de Google Pixel XL 2 gaan maken. Dat blijkt uit een nieuwe filing op de website van de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Een aantal aanwijzingen wijzen erop dat dit een toestel van LG is. Zo is er in de projectnaam van de smartphone een G te vinden, en die letter zet LG vaak aan de voorkant van zo’n naam. Daarnaast is de kans ontzettend groot dat dit toestel direct op Android 8.0 Oreo zal draaien. Hopelijk kondigt de zoekmachinegigant het toestel over enkele weken dus aan.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.