Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel XL 2 straks te koop met 64 of 128 GB interne opslagruimte’

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 10:15 CategorieAndroid

Op 4 oktober zal Google onder meer nieuwe smartphones gaan aankondigen, waaronder dus de Google Pixel XL 2. Het toestel zal in twee kleuren te koop zijn. Ook krijgen consumenten de keuze uit versies met 64 of 128 GB aan opslagruimte.

Google Pixel XL 2: dit is wat we tot nu toe weten

Op 4 oktober zal Google nieuwe producten gaan presenteren. De Google Pixel XL 2 is één van die nieuwe producten en de website Droid-Life heeft een nieuwe afbeelding van die smartphone ontvangen. Het apparaat, dat zal worden gemaakt door LG, zal in twee kleuren verkrijgbaar zijn: zwart en wit met zwart. Ook krijgen consumenten de keuze uit een model met 64 GB of een model met 128 GB. Verder valt op dat de aan-uitknop van de witte Pixel XL 2 oranje is. Google heeft nog niet gereageerd op het nieuwe lek, dus zeker weten doen we dit niet.

Verder meldt Droid-Life dat de goedkoopste versie van de Google Pixel XL 2 849 dollar gaat kosten (ruim 700 euro). De duurste zal een prijskaartje gaan krijgen van 949 dollar (bijna 800 euro). Over die bedragen gaat nog wel belasting heen, dus de kans is groot dat je wederom meer dan duizend dollar (en dus ook duizend euro) gaat betalen voor de Pixel XL 2. Naar verwachting krijgt de smartphone een scherm van 6-inch. Dat scherm zal een oled-display worden, die moet gaan lijken op het scherm van de aankomende LG V30.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.