Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixelbook wordt een high-end Chromebook met stylus-ondersteuning’

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 10:46 CategorieChrome OS

Google zal op 4 oktober niet alleen maar nieuwe smartphones aankondigen, ook mogen we een nieuwe Chromebook verwachten: de Google Pixelbook. Dit wordt een high-end Chromebook met stylus-ondersteuning, een touchscreen en een omklapbaar scherm.

Dit is de Google Pixelbook – gerucht

Naast de Google Pixel XL 2, zal Google ook een nieuwe Chromebook aankondigen op 4 oktober, als we Droid-Life mogen geloven. Deze Chromebook zal Google Pixelbook gaan heten en een omklapbaar touchscreen gaan krijgen, die ondersteuning voor een stylus aanbiedt. Het apparaat zal in één kleur verkrijgbaar zijn, met verschillende opties qua opslagruimte: 128, 256 en 512 GB aan ruimte. De prijzen zouden respectievelijk uitkomen op 1.199, 1.399 en 1.749 dollar. De stylus wordt echter los verkocht voor een bedrag van 99 dollar.

Dat is een immens bedrag in vergelijking met de Chromebooks die tot op heden te koop zijn, waar de duurste versie ongeveer een prijs van 500 euro heeft. Of deze Chromebook zijn prijs waard is, is momenteel moeilijk te zeggen — maar je krijgt er in elk geval wel een strak ontworpen 2-in-1-laptop voor terug. Verder ziet het ernaar uit dat de Google Pixelbook een schermverhouding krijgt van 3:2. De verwachting is dat Google deze touchscreenlaptop zal presenteren op 4 oktober, na de onthulling van de Google Pixel XL 2.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.