Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 6X en Honor 8 Pro krijgen allebei Android 8.0 Oreo

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 8:43 CategorieAndroid

Honor heeft laten weten dat twee van haar phablets worden voorzien van het nieuwe Android, namelijk Android 8.0 Oreo. De updates moeten in principe voor het einde van het jaar verschijnen voor de populaire smartphones.

Android 8.0 Oreo voor Honor 6X en 8 Pro

Tijdens een evenement in Delhi heeft het submerk van Huawei, Honor, laten weten dat de Honor 6X en de Honor 8 Pro worden voorzien van Android 8.0 Oreo. De update moet in principe voor het einde van het jaar zijn vrijgegeven, laat de fabrikant weten; al kan het zijn dat eigenaars van de 6X nog één maandje langer moeten wachten. Over andere toestellen van de fabrikant is nog niets bekend, maar we kunnen ons voorstellen dat de meest belangrijke smartphones uit het assortiment rond dezelfde tijd een update kunnen ontvangen.

Het evenement dat Honor organiseert is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin de gebruiker centraal staat. Fans van het merk kunnen zo in contact komen met de mensen achter het merk en aangeven waar ze wel of niet tevreden over zijn. Het team heeft tijdens dit event laten weten te werken aan een aantal dingen, zoals een betere gebruikerservaring, snelle updates over-the-air en minder vertraging in de camera-applicatie. Fans zouden willen zien dat de toestellen onder meer sneller op te laden en gemakkelijk wakker te maken zijn.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)
Honor 8 Pro
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.