Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC werkt aan twee high-end phablets met 6″-schermen’

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2017, 15:18 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten omtrent toestellen van HTC mogen geloven, dan werkt de fabrikant aan twee high-end phablets. Allebei de phablets zouden moeten gaan beschikken over een scherm van 6-inch.

Twee phablets van HTC onderweg – gerucht

De telefoons die HTC in 2017 heeft uitgebracht, hadden allemaal een werknaam met daarin de term Ocean verwerkt. Zo heette de inmiddels uitgebrachte en goed ontvangen U11 Ocean, terwijl de U Ultra de werknaam Ocean Note heette en U Play Ocean Smart. Naar verluidt heeft de fabrikant nu een aantal nieuwe smartphones in de pijplijn, waaronder twee phablets die moeten beschikken over een 6″-scherm. Deze telefoons gaan voorlopig nog door het leven als Ocean Harmony en Ocean Master. Ook is er de Ocean Lite.

De Lite zou een scherm van 5,2-inch hebben, dus die laten we nu even achterwege. Over de Ocean Harmony denken we te weten dat het toestel wordt geleverd met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. De Ocean Master schijnt dan weer geleverd te worden met 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. De camera zou twaalf megapixel krijgen, de frontcamera acht megapixel. Het is op moment van schrijven niet bekend wat de andere specs zijn of wanneer de toestellen verschijnen.

  • Delen:
HTC U11
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.