Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Mate 10 Lite krijgt vier camera’s en 5,9″-display’

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2017, 11:01 CategorieAndroid

Huawei werkt momenteel mogelijk aan vier versies van de Huawei Mate 10. Waaronder de Huawei Mate 10 Lite, met vier camera’s aan boord. Daarnaast zou het toestel worden voorzien van een langwerpig scherm van 5,9-inch en een schermverhouding van 2:1.

Huawei Mate 10 Lite met 5,9″-scherm en vier camera’s – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Huawei momenteel aan vier versies van de Huawei Mate 10. Eén van die toestellen wordt waarschijnlijk de Huawei Mate 10 Lite, de goedkoopste versie in de lijn. Desondanks zou dit toestel mooie hardware kunnen aanbieden, zoals een langwerpig scherm van 5,9-inch en een schermverhouding van 2:1. De schermresolutie zou 2.160 bij 1.080 pixels bedragen. In vergelijking met de reguliere Mate 10, zou de Lite zelfs beschikken over een hogere resolutie door die afwijkende verhouding.

Onder de motorkap zit waarschijnlijk een octacore 2,36 GHz Kirin 659-processor, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast zouden er vier camera’s aanwezig zijn. Twee frontcamera’s van dertien en twee megapixel en twee achtercamera’s van zestien en twee megapixel. De accu zou beschikken over 3.340 mAh. Naast Android 8.0 Oreo zou het toestel gaan beschikken over EMUI 5.1. Op 16 oktober organiseert Huawei een evenement, waar we alle toestellen mogelijk gaan zien.

De prijs van de Huawei Mate 10 Lite zou mogelijk ergens op de 379 euro gaan uitkomen.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Lite
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.