Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram brengt populaire gezichtsfilters ook naar livevideofunctie

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2017, 9:22 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat de populaire gezichtsfilters vanaf nu ook te gebruiken zijn tijdens het uitzenden van live video’s. Hierdoor is het dus mogelijk je favoriete filters voor op je gezicht ook live toe te passen op de content die je uitzendt.

Instagram brengt filters naar live video’s

De populaire fotodeeldienst Instagram heeft in een blogpost laten weten dat gebruikers van de applicaties op Android en iOS mogen rekenen op een nieuwe functie, die nu wordt uitgerold. De gezichtsfilters kunnen vanaf nu ook gebruikt worden tijdens live video’s, die mensen kunnen uitzenden via de apps. Voel je je vandaag als een kat of zie je liever wat meer sterren of regenbogen in je leven, dan kun je die emoties en ideeën nu delen met je vrienden en de andere mensen die meekijken. Er zijn natuurlijk nog veel meer filters beschikbaar.

Gelukkig hoef je alles niet op de goede gok te doen en hoef je er niet tijdens het livestreamen achter te komen dat je eigenlijk een beetje voor app staat met een specifiek filter. Voordat je begint met streamen kun je namelijk in een preview te zien krijgen hoe een dergelijk filter valt op je gezicht, waarna je zelf kunt bepalen of je het eens bent met het resultaat — of niet, natuurlijk. Verder kun je instellen dat een filter slechts voor een bepaalde tijd zichtbaar is. De update wordt nu uitgerold en kan dus elk moment aankomen op je smartphone.

  • Instagram
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.