Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram gaat voortaan anders om met geluid in video’s

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2017, 9:46 CategorieApplicaties

Instagram heeft een kleine, maar belangrijke verandering doorgevoerd aan de manier waarop de applicatie met geluid in video’s omgaat. Voortaan zal elke video automatisch geluid afspelen nadat je voor één video het geluid handmatig hebt aangezet.

Geluid in video’s op Instagram

Instagram voert een kleine, maar belangrijke verandering door aan de manier waarop de applicatie omgaat met geluid in video’s. Nu is het nog zo dat elke video automatisch wordt afgespeeld zonder geluid. Wil je geluid horen, dan zul je zelf op de video moeten tappen om dat voor elkaar te krijgen. Voor de volgende video geldt hetzelfde proces. Nu rolt er echter een update uit die dat aanpast: wanneer je eenmaal handmatig het geluid aanzet, dan denkt het netwerk dat je voor alle andere video’s ook meteen het geluid wil horen.

Alle video’s die je na de eerste bekijkt, zullen dus automatisch met geluid worden afgespeeld. Dit blijft zo totdat je de applicatie hebt afgesloten. Zet je echter voor één video het geluid uit, dan zal voor elke video daarna het geluid ook niet worden afgespeeld. Hoe gebruikers hierop reageren is nog niet duidelijk, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen hier blij mee is. Behalve misschien adverteerders, omdat gebruikers toch al meteen iets meekrijgen van de boodschap die ze via het sociale netwerk presenteren.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Linda
    21 maart, 2020 om 16:13

    Mijn gelid doet het Niet van lnstagram;lap
    Lindasips

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.