Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat je nu ook Stories delen via privéberichten

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2017, 9:45 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat je nu ook je eigen en andermans Stories kunt delen middels de privéberichten binnen de fotodeeldienst. Mocht je niet willen dat je Stories worden gedeeld, dan kun je daar gelukkig ook nog niets aan doen.

Instagram Stories delen in privéberichten

Instagram heeft laten weten dat gebruikers vanaf nu in staat zijn Stories, de verhalende collecties foto’s en video’s, te delen in privéberichten. Wanneer je zo’n Story deelt, dan zal die uit diegene zijn inbox verdwijnen op het moment dat het verhaal ook automatisch verwijderd wordt. Je kunt niet alleen je eigen verhalen delen met een ander, maar ook de verhalen van een ander delen via privéberichten binnen de app. Mocht je het niet fijn vinden als willekeurige mensen je Stories met elkaar gaan delen, dan kun je daar wat tegen doen.

Gebruikers zijn namelijk in staat om het delen helemaal uit te schakelen, zodat je zeker weet dat er niemand  toch zit mee te kijken waarvan je niet wil dat diegene meekijkt. Ook is het zo dat gebruikers kunnen instellen dat alleen volgers een dergelijk verhaal kunnen delen, waardoor je dus genoeg zeggenschap hebt over wie wat ziet. Als je dus niet wil dat iemand je Story ziet, dan kun je instellen dat iemand je wel moet volgen. En als je niet wil dat iemand je volgt, dan is daar ook weer wat tegen te doen. De update wordt nu uitgerold.

  • Instagram
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Reacties

  1. Ariana
    31 oktober, 2017 om 18:17

    Ik kan verhalen niet delen via privéberichten, ik heb de laatste update en toch lukt het niet, het ligt niet aan mijn mobiel want anderen kunnen het wel als ze via mijn mobiel inloggen op hun insta..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.