Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 8 komt waarschijnlijk niet met TouchID aan boord

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2017, 9:13 CategorieiPhone

Als we de nieuwste geruchten omtrent de iPhone 8, iPhone X, mogen geloven, dan zal het apparaat zonder TouchID geleverd gaan worden. Ook zouden er aanvankelijk problemen zijn met de voorraad, waardoor veel mensen langer zullen moeten gaan wachten.

Geen TouchID voor iPhone 8?

In de The Wall Street Journal staat te lezen dat de iPhone 8 wordt geleverd zonder ondersteuning voor TouchID. Dergelijke geruchten doen al maanden, zo niet jaren, de ronde. Zo schreef Bloomberg ook al in juli dat Apple de vingerafdrukscanner zou willen vervangen voor gezichtsherkenning. Maar dat de nieuwe iPhone, die het tienjarig bestaan van de smartphone moet vieren, helemaal zonder vingerafdrukscanner wordt geleverd zou nieuw zijn. The Wall Street Journal is de eerste die hier melding van maakt.

Volgens de krant en het online nieuwsmedium is het zo dat Apple tegen leveringsproblemen aanloopt. Zo konden de onderdelen van de scanner niet tijdig geleverd worden. Ook het feit dat er nu een oled-scherm aanwezig zou zijn gooit roet in het eten, waardoor de lancering van de smartphone mogelijk met een maand vertraagd is. Om toch nog enigszins op tijd te zijn is er dus mogelijk de keuze gemaakt de scanner te schrappen, zodat de iPhone 8, of iPhone X, zonder TouchID, in oktober gelanceerd zou kunnen worden.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.