Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze iPhones en iPads bieden ondersteuning aan voor ARKit van Apple

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 17:34 CategorieiPad

Aangezien iedereen vanaf nu iOS 11 kan downloaden, krijgen ook een groot aantal gebruikers toegang tot ARKit van Apple. Dit is een oplossing bedacht door Apple, geschikt voor augmented reality en de applicaties die daarbij komen kijken.

Deze iPhones en iPads werken met ARKit

iOS 11 is beschikbaar en dat betekent dat een groot deel van de huidige (vooral moderne) iPhones en iPads toegang krijgen tot een interessant onderdeel van het besturingssysteem: ondersteuning voor augmented reality en de applicaties die daarbij horen. Apple noemt die technologie ARKit, waar ontwikkelaars ervaringen mee kunnen maken in augmented (verbeterde) reality (realiteit). Op zoek naar een meetlat? Pak je iPhone. Wil je meubels in huis plaatsen? Zoek je iPad op. Een auto tentoonstellen? Ook dat kan op de iPad.

De mogelijkheden met augmented reality lijken eindeloos en zijn nu al heel breed, dus is het wel fijn om te weten welke iOS-apparaten allemaal toegang krijgen tot ARKit. Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt.

Deze iPhones krijgen toegang tot ARKit Deze iPad krijgen toegang tot ARKit
Apple iPhone SE Apple iPad 9.7-inch
Apple iPhone 6s Apple iPad Pro 9.7-inch
Apple iPhone 6s Plus Apple iPad Pro 10.5-inch
Apple iPhone 7 Apple iPad Pro 12.9-inch
Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone X
  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.