Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu picture-in-picture videobellen met WhatsApp op Android (8.0)

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2017, 12:21 CategorieApplicaties

WhatsApp heeft het mogelijk gemaakt dat iedereen met Android 8.0 Oreo aan boord picture-in-picture kan videobellen binnen de app. Ook is het zo dat de nieuwe statusupdates, met alleen tekst en een kekke kleur, worden uitgerold naar de stabiele versie van de dienst.

Picture-in-picture videobellen met WhatsApp

Zo krijg je een lange tijd geen updates voor WhatsApp en zo introduceert het team achter de meest populaire berichtendienst op deze planeet (en misschien wel daarbuiten) een aantal handige updates achter elkaar. Veel updates verschijnen eerst in het bètakanaal, maar komen niet lang daarna naar de stabiele versie. Eén van die nieuwe functies is het kunnen videobellen in de picture-in-picture-modus. Daarmee is het mogelijk dat je videobelt, terwijl je op de achtergrond ondertussen nog wat anders kunt doen. Dat is dus best handig.

Wel heb je hier als Android-gebruiker de nieuwste versie van Android nodig, Android 8.0 Oreo. Op eerdere versies van Android werkt dit niet. Een andere feature die nu wordt uitgerold naar zo’n beetje alle Android-gebruikers, is de mogelijkheid om statusupdates met alleen tekst en een kek kleurtje te plaatsen, zoals je dat ook kunt doen op Facebook. Je bent dus niet verplicht foto’s en video’s achter elkaar te plakken. Wel kun je nog een linkje toevoegen wanneer nodig. De update wordt nu naar iedereen op Android uitgerold.

  • WhatsApp
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.