Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Lenovo Yoga 720 komt straks ook met een 12″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 9:36 CategorieWindows

Lenovo heeft ook een nieuwe versie van de Lenovo Yoga 720 aangekondigd. Deze versie heeft een kleiner display van 12-inch. Daardoor is de convertible mogelijk interessanter voor mensen die 13- en 15-inch te groot vinden.

Lenovo Yoga 720 met een 12″-scherm

Lenovo kondigde vorig jaar twee versies van de Lenovo Yoga 720 aan: versies met een scherm van 13- of 15-inch. Tijdens de perspresentatie vlak voor de IFA-beurs in Berlijn heeft het bedrijf een compactere versie onthuld, eentje met een display van 12-inch. Qua processor heb je de keuze uit een zevende generatie i3-, i5- of i7-processor. In de chassis van de convertible zit een usb-a- en een usb-c-poort. Opladen gebeurt via een aparte kabel. Maar mocht je willen, dan kan dat ook via de usb-c-aansluiting gebeuren. Scheelt een kabel.

De nieuwe Lenovo Yoga 720 12-inch ondersteunt Windows Hello middels een vingerafdrukscanner (rechts onder het toetsenbord). Het touchscreen is 12,5-inch groot en biedt ondersteuning aan voor Windows Ink (met de juiste stylus). Uiteraard kun je de convertible in vier standen gebruiken en moet de accu zo’n acht uur meegaan. Verder heb je ook meerdere mogelijkheden wat het werkgeheugen en het interne geheugen betreft, maar dat betekent wel dat je dan de prijs, die redelijk laag begint (rond de 600 euro), flink zal opschroeven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.