Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto G5S Plus nu beschikbaar in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2017, 10:30 CategorieAndroid

Motorola heeft dinsdag bekendgemaakt dat de Motorola Moto G5S Plus vanaf vandaag beschikbaar is in de Benelux. Het is een phablet met een metalen body geworden. Naast een scherm van 5,5-inch, krijgen consumenten ook toegang tot twee dertien megapixel-camera’s op de achterkant.

Dit is de Motorola Moto G5S Plus

Begin augustus onthulde Motorola officieel de Moto G5S Plus, een betaalbare phablet met redelijk wat features. Het apparaat biedt weliswaar weinig verrassingen aan (ook vanwege alle lekken), maar het lijkt er wel op dat Motorola een meer dan prima toestel gaat aanbieden. Daar waar de reguliere G5 Plus nog gemaakt werd van metaal en plastic, is de G5S Plus gemaakt van alleen metaal. Qua design hoef je ook geen extra’s te verwachten: die lijkt nog ontzettend op z’n voorganger, maar dan natuurlijk wat steviger.

De schermresolutie is 1.920 bij 1.080 pixels en is daarmee onveranderd in vergelijking met haar voorganger. Het scherm is wel groter geworden: van 5,2-inch naar 5,5-inch. Onder de motorkap zit nog altijd de Snapdragon 625, maar qua werkgeheugen is er nu een iets betere optie beschikbaar. De vorige modellen boden 2 en 4 GB werkgeheugen aan; deze modellen doen het met 3 en 4 GB. Op de achterkant zit wel wat nieuws: een dubbele camera van elk dertien megapixel. Ook kan deze camera foto’s met het bokeh-effect maken, wat nu ook een trend is.

Prijs en beschikbaarheid

De Moto G5S Plus is vanaf nu beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopkanalen voor een prijs van 329 euro. Beide toestellen zijn in de Benelux verkrijgbaar in de kleur grijs.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.