Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo verhelpt groot probleem met Switch Online-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2017, 9:20 CategorieApplicaties

Nintendo heeft een update uitgebracht voor de Nintendo Switch Online-applicatie, waarmee je kunt voicechatten tijdens het gamen. De update moet een groot probleem met de app oplossen, waardoor het gebruik ervan gemakkelijker moet worden.

Update voor Nintendo Switch Online

Er is een hoop mis met de Nintendo Switch Online-applicatie. Alleen het idee al dat je een app op je smartphone of tablet nodig hebt om te kunnen voicechatten tijdens het gamen, is een idee waar weinig gamers aan kunnen wennen. De Xbox One en PlayStation 4 bieden dezelfde functionaliteit aan, op dezelfde hardware. Daar is immers genoeg ruimte voor. Bovendien schijnt voicechat ook gewoon te werken op de Nintendo Switch, maar nog kiest Nintendo ervoor om die taken dus op andere hardware te laten uitvoeren.

Maar goed, wanneer je over het feit kunt stappen dat je dus altijd een smart device nodig hebt tijdens het online gamen op je Nintendo Switch, dan dient zich het volgende probleem aan: je kunt de app niet op de achtergrond laten draaien, want dan wordt de dienst afgesloten. Je kunt ondertussen dus niemand op WhatsApp antwoord geven, bijvoorbeeld. Maar de nieuwe update voor de app verhelpt in elk geval dat laatste probleem. Wanneer je de update binnenhaalt, dan kun je de applicatie wél op de achtergrond laten draaien.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.

  • Nintendo Switch Online


€ 309,01

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 318,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 318,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.