Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opvouwbare tablet (uitklapbare smartphone) ZTE Axon M te zien op foto’s

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2017, 9:18 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken van een onaangekondigde opvouwbare tablet (of uitklapbare smartphone), genaamd ZTE Axon M. Dit apparaat moet worden voorzien van een scherm van 6,8-inch en een schermresolutie van 1080p.

Foto’s van ZTE Axon M opgedoken

Mocht je het nieuws in de categorie ‘opvouwbare tablets’ of ‘uitklapbare smartphones’ al een tijdje volgen, dan ben je mogelijk bekend met de ZTE Axon Multy. Dit is een dualscreen smartphone die in een tablet kan veranderen. De redactie van Android Authority heeft nu de eerste foto’s van het apparaat in handen en deelt ook nog wat extra informatie over de specificaties. Zo krijgt dit apparaat een scherm van 6,8-inch, en een schermresolutie van 1080p. Daarnaast zal de officiële naam van het toestel ZTE Axon M gaan worden.

Wanneer je het scherm uitvouwt dan wordt de resolutie 1.920 bij 2.160 pixels. De behuizing zou redelijk smal worden, als we de afbeeldingen mogen geloven. Ook schijnt deze tablet extreem goed geschikt te zijn gemaakt voor multitasking, omdat je op elk scherm een aparte app kunt draaien. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 820-processor, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Ook zou er een twintig megapixel-camera aanwezig zijn, evenals een 3.210 mAh-accu.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.