Phablet Xiaomi Mi Mix 2 speelt het spelletje ‘zoek de rand’

04 september 2017 1 Minuut 1 Reacties
Xiaomi Mi Mix 2 a

Waar is de rand gebleven? Die vraag mogen eigenaren van de Xiaomi Mi Mix 2 zich straks stellen, want deze phablet heeft hoegenaamd niets zichtbaars meer. Behalve een minuscuul randje aan de onderkant, omdat de frontcamera nu eenmaal ergens moest.

Afwezig

Renders van de nieuwe phablet laten zien hoe serieus Xiaomi de term ‘randloos’ neemt. De rand is domweg afwezig, boven, links en rechts is helemaal niets te zien. Het scherm loopt helemaal tot het einde van het toestel. En ook een klein stukje over de zijkanten heen.

Snelle processor

De phablet wordt op 11 september onthuld. De uitgelekte renders laten zien dat er genoeg is om naar uit te kijken. Niet alleen is het toestel vrijwel compleet randloos, maar ook is er voorzien in een bloedsnelle Qualcomm Snapdragon 835-processor. Eerdere geruchten dat de Snapdragon 836 in dit toestel zou zitten, blijken volgens de laatste verhalen niet te kloppen. Met de Snapdragon 835 kan deze Xiaomi-phablet echter ook zeer goed meekomen met de toptelefoons van andere merken, zoals de Samsung Galaxy Note 8 en de LG V30.

Amoled-scherm

Om nog even terug te komen op het enorme scherm, dat meet volgens de laatste verhalen 6,2 inch en heeft een 2960 x 1440 resolutie. Het is een amoled-scherm dat we bijvoorbeeld ook vinden in de Samsung Galaxy 8+. De verdere specs vermelden 6GB ram en een 4400 of 4500 mAh batterij. Over een week valt met zekerheid te zeggen hoe dat laatste uitvalt.

Reacties (1)