Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Phoenix Wright: Ace Attorney − Spirit of Justice nu uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2017, 9:14 CategorieGaming

Capcom heeft vandaag de game Phoenix Wright: Ace Attorney − Spirit of Justice uitgebracht voor zowel Android als iOS. De game werd eerder uitgebracht op de Nintendo 3DS en heeft derhalve een premium prijskaartje meegekregen.

Download Spirit of Justice

Capcom heeft het meest recente deel van de advocatenserie Phoenix Wright – games die aanvankelijk werden uitgebracht voor Gameboy Advance, Nintendo DS en Nintendo 3DS – gelanceerd voor Android en iOS: Phoenix Wright: Ace Attorney − Spirit of Justice. Dit deel kwam vorig jaar nog uit voor de Nintendo 3DS en is nu dus te spelen op je smartphone of tablet. Omdat dit een premium game-ervaring is, zoals ze dat noemen, heeft het spel ook een premium prijskaartje meegekregen. Je betaalt eenmalig 19,99 euro voor de game.

Dat is niet vreemd, aangezien je hier ruim 35 uur mee uit de voeten kunt en kunt genieten van toffe animaties, grappig en doordacht geschreven teksten en personages die je bij zullen blijven. In Phoenix Wright: Ace Attorney kruip je in de huid van een advocaat terwijl je enkele zaken probeert op te lossen. Naast Wright speel je in dit deel ook met Apollo Justice en Athena Cykes en krijg je toegang tot verschillende modi. Omdat het spel al was geoptimaliseerd voor touchscreens, zul je weinig problemen tegenkomen.

  • Spirit of Justice
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.