Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Herfst-evenement Pokémon GO geeft spelers zeldzame eieren en meer xp

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 17:48 CategorieGaming

Niantic heeft laten weten dat er binnen een herfst-evenement binnen Pokémon GO van start dat spelers meer zeldzame eieren en xp geeft. Het evenement begint op 22 september aanstaande en zal een aantal dagen gaan duren.

Herfst-evenement in Pokémon GO

Speel je nog Pokémon GO? Dat is mooi, want er gaat op 22 september aanstaande een nieuw evenement van start, waar je meer zeldzame eieren kunt verzamelen en waar je meer xp kunt verdienen. Dit herfst-evenement, omgedoopt tot Equinox, zal tot en met 2 oktober duren, dus je kunt ongeveer anderhalve profiteren van deze extraatjes. Zo ontvangen spelers dubbele Stardust voor het vangen van Pokémon en uitbroeden van Pokémon-eieren en kom je zeldzame beesten als Mareep, Chansey en Larvitar in 2km-eieren tegen.

Het registreren van Pokémon levert trainers drie keer zoveel xp op. Mocht je op dat moment een Lucky Egg hebben aangezet, dan kun je dus tot zes keer het aantal xp verdienen dan je normaliter krijgt. Daarnaast zal de digitale winkel onder meer Super Incubators aanbieden. Dit zijn misschien niet de beste acties voor casual spelers of de hardcore spelers (die de beesten mogelijk al hebben), maar geeft oudgedienden van het spel wel redenen om terug te keren. Dan kun je meteen aan de slag met de honderd nieuwe Pokémon uit Johto.

Vergeet ook niet op 14 oktober naar het Nederlandse evenement te gaan.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.