Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go voegt Raikou, Entei en Suicine toe

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 8:35 CategorieGaming

In navolging van de legendarische vogels Articuno, Moltres, Zapdos en Lugia uit de Kanto region heeft Niantic nu de legendarische honden Raikou, Entei en Suicine uit de Johto region toegevoegd aan de Pokémon Go. Om in Europa aan alle drie deze honden te komen, moeten gebruikers echter wel geduld hebben. De drie honden zullen in de komende maanden namelijk de wereld over reizen.

Raikou, Entei en Suicine in Pokémon Go

Niantic maakte via zijn officiële website voor Pokémon Go bekend dat Raikou, Entei en Suicine vanaf 31 augustus beschikbaar komen in Pokémon Go. De makers hebben echter wel besloten om te rouleren met de legendarische honden. In Europa en Afrika komt als eerst Entei beschikbaar. Amerika zal het moeten doen met Raikou en Suicine komt beschikbaar voor Azië. Tot 30 september kunnen we in Europa dus achter Entei aan. Na die datum zal hij naar een andere regio verhuizen en kunnen wij aan de slag met het vangen van Raikou of Suicine. Op 31 oktober zal vervolgens de volgende verhuizing plaatsvinden.

Exclusieve raid battles

Niantic heeft ook direct bekendgemaakt dat in de komende periode getest gaat worden met Exclusive Raid Battles. De makers willen de functie eerst uitgebreid getest hebben en feedback hebben ontvangen voordat iedereen ter wereld ermee aan de slag kan. Op die manier moeten die raids echt de moeite waard worden. De eerste Exclusive Raid Passes zouden op korte termijn al worden uitgegeven.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.