Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

In Pokémon Playhouse staat het spelen met Pokémon centraal

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2017, 9:56 CategorieGaming

The Pokémon Company heeft een gloednieuw Pokémon-spel uitgebracht voor kinderen, op Android en iOS: Pokémon Playhouse. In het spel staat het ontmoeten van en spelen met verschillende Pokémon centraal. Het spel is al geschikt voor kids van rond de vier jaar.

Pokémon Playhouse: spelen met Pokémon

The Pokémon Company staat los van Nintendo, dus is het niet vreemd dat het bedrijf constant nieuwe games blijft uitbrengen voor mobiele apparaten. Pokémon Playhouse is de nieuwste game in deze serie spellen en is geschikt voor kinderen rond de vier jaar, aangezien je niets hoeft te lezen en alles heel kleurrijk en begrijpelijk in beeld is gebracht. In Playhouse ontmoeten spelers verschillende Pokémon, waar ze vervolgens op allerlei locaties mee kunnen spelen, zoals een toren, een lounge en natuurlijk een buitenspeelplaats.

Elke locatie bevat andere activiteiten waar spelers zich aan kunnen wagen. Zo kun je Pokémon optillen, verzorgen en herkennen in een sterrenbeeld. Ook kunnen trainers in spe Pokémon-eieren uitbroeden, terwijl ze rondlopen en activiteiten voltooien. Er is ook goed nieuws voor ouders, aangezien het spel volledig gratis speelbaar is en er geen digitale aankopen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er ook geen advertenties aanwezig. Het enige dat er kan gebeuren is dat je kind hierna een Nintendo 3DS wil, inclusief een Pokémon-game.

  • Pokémon Playhouse
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.