Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire PlayStation-titel Flower nu te spelen op iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2017, 9:29 CategorieGaming

Apple en thatgamecompany hebben bekendgemaakt dat de voorheen PlayStation-exclusieve titel Flower beschikbaar is op iPad en iPhone. Het spel kost je eenmalig 5,49 euro en biedt een game-ervaring die destijds ontzettend anders en ook vooral nieuw was.

Download Flower op iOS

Tijdens het evenement van Apple deze maand maakte het bedrijf bekend dat er een populaire, voorheen PlayStation-exclusieve titel naar iPhone en iPad zou komen: Flower. Deze titel is gemaakt door de studio genaamd thatgamecompany, dat later ook verantwoordelijk zou worden voor Journey. In de games van deze ontwikkelaar staan dezelfde thema’s centraal: ontdekken, doen en gewoon gaan waar de wind je brengt. Soms letterlijk, omdat je in deze game bloemblaadjes op pad helpt door de wind onder hen te besturen.

Het is heel anders dan je van games op een console gewend bent. Destijds, toen de game voor het eerst uitkwam, was het een interactieve ervaring die we vrijwel nooit eerder hadden gezien. Maar sinds de release van Flower zijn er heel wat games bijgekomen die er wel iets van weg hadden. Want dat wat populair is, krijgt vanzelf opvolging in één of andere vorm. In deze game hoef je dus niet te vechten, geen puzzels op te lossen en ook niet met andere mensen samen te werken. Start de game op en laat je meenemen in dit unieke avontuur.

  • Flower
  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.