Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs en releasemaand Motorola Moto Z2 Force bekendgemaakt

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 9:11 CategorieAndroid

Motorola heeft tijdens de perspresentatie van Lenovo, vlak voor het begin van IFA 2017, bekendgemaakt wanneer de Moto Z2 Force uitkomt in Nederland. Het is een high-end toestel, dus je mag ook een high-end prijskaartje verwachten.

Motorola Moto Z2 Force verschijnt in oktober

Eerder dit jaar kondigde Motorola, onder leiding van Lenovo, al haar nieuwste high-end smartphone aan: de Motorola Moto Z2 Force. Destijds was echter niet naar buiten gebracht wanneer het toestel naar Nederland zou komen en wat voor prijskaartje het zou krijgen. Dat heeft Motorola donderdag, tijdens de perspresentatie van Lenovo, wel laten weten. De Z2 Force verschijnt namelijk in oktober in Nederland, met een prijskaartje van maar liefst 849 euro. Maar daar krijg je wel een, naar verluidt, shatterproof smartphone voor terug.

De Motorola Moto Z2 Force heeft een stevig omhulsel, dat tot tachtig procent sterker is dan het vorige model. Ook de ShatterShield-technologie is sterker dan ooit. Op de achterkant zit een dubbele camera van elk twaalf megapixel (een monochroom, een voor kleur), terwijl we aan de voorkant een scherm van 5,5-inch aantreffen, dat beschikt over een resolutie van 1.440p. Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 835-processor, evenals 4 GB aan werkgeheugen (in sommige regio’s wordt ook 6 GB werkgeheugen aangeboden).

Voor meer informatie kun je terecht in ons eerder geschreven bericht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.