Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ProtonMail op Android laat mensen notificaties (automatisch) snoozen

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2017, 9:08 CategorieApplicaties

Er is nu een update beschikbaar voor de Android-app van ProtonMail, die mensen in staat stelt notificaties (automatisch) te snoozen. Zo kunnen gebruikers dus zelf een periode instellen waarin ze niet gestoord willen worden door nieuwe e-mail.

Download de update voor ProtonMail

Mensen die de beveiligde e-maildienst ProtonMail op Android gebruiken kunnen vanaf vandaag een update verwachten voor de app. Deze update brengt een handige snoozefunctie met zich mee. Je kunt de e-mails niet snoozen en op een later moment weer ontvangen, maar kunt er wel voor zorgen dat de notificaties niet constant blijven binnenkomen voor een bepaalde periode. Je kunt de snoozefunctie handmatig activeren en deactiveren, maar kunt er ook voor kiezen dit automatisch te laten regelen door de e-mailapplicatie.

Uiteraard kun je zelf de tijden instellen waarop je geen e-mailberichten wil ontvangen. Dat kan op allerlei momenten van de dag, bijvoorbeeld de momenten na je werk of tijdens een dagje vrij. Daarnaast zijn er nog een aantal andere opties beschikbaar. Zo kun je de notificaties snoozen voor dertig minuten, één uur, twee uur, vier uur, acht uur of twaalf uur of voor het aantal uur dat je handmatig kunt instellen. Al deze opties zijn dus ook automatisch in te stellen. De update wordt nu uitgerold naar iedereen op Android.

  • ProtonMail
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.