Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Qualcomm heeft geen plannen voor Snapdragon 836’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 10:00 CategorieHardware

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de Qualcomm Snapdragon 836: het bedrijf zou een dergelijke chip niet op de planning hebben staan. Dat zou dus betekenen dat bijvoorbeeld de Google Pixel XL 2 een andere chip zou gaan krijgen.

Geen Qualcomm Snapdragon 836 in de maak – gerucht

Het gonst al maanden van de geruchten over de Google Pixel XL 2. Over dat toestel werd tot nu toe geroepen dat er een Qualcomm Snapdragon 836 aan boord zou zitten. Maar wat blijkt nu (als we de nieuwe geruchten mogen geloven)? De chipfabrikant zou helemaal geen Snapdragon 836 op de planning hebben staan. Dat meldt de site van XDA Developers. De redactie zou hebben gesproken met een bron die bekend is met de plannen van de fabrikant en die meldt dus dat er helemaal geen 836 in productie wordt genomen.

De Qualcomm Snapdragon 835 is nog altijd een zeer capabele processor, dus echt reden voor een nieuw versie was er niet. Wat nog wel kan is dat er een ietwat snellere versie wordt uitgebracht, maar die zou gewoon 835 gaan heten. Mochten er nog andere geruchten gaan komen over smartphones met de Snapdragon 836 aan boord, dan kunnen we daar nu dus een extra korreltje zou bij serveren. Zoals het er nu naar uitziet, zou de onaangekondigde Google Pixel XL 2 dus gaan worden voorzien van een Snapdragon 835-processor.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.