Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8 vanaf nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2017, 10:12 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 8 is vanaf nu te koop in Nederland, voor een adviesverkoopprijs van 999 euro per toestel. De phablet beschikt over een groot scherm van 6,3-inch en heeft high-end specs aan boord, zoals 6 GB aan werkgeheugen en een Exynos 8895 Octa.

Nu te koop: Samsung Galaxy Note 8

Het is vanaf nu mogelijk de Samsung Galaxy Note 8 te kopen in Nederland. Het apparaat beschikt over een groot super amoled-scherm van 6,3-inch, met een resolutie van 2.960 bij 1.440 pixels. Het scherm loopt van rand tot rand en loopt dan zelfs nog een beetje door naar onderen. Daardoor kan het toestel relatief smal blijven, terwijl je wel een groot scherm in de palm van je hand hebt liggen. De randen aan de boven- en onderkant zijn uiteraard nog wel zichtbaar, maar je moet ergens je technologie als camera’s en mic’s in kwijt kunnen.

Onder de motorkap zit een Samsung  Exynos 8895 Octa-processor, vergezeld door 6 GB aan werkgeheugen. Daarmee is dit één van de snelste smartphones van dit moment, samen met de OnePlus 5 (die eveneens beschikt over 6 GB werkgeheugen). Het toestel wordt standaard geleverd met 64 GB aan interne opslagruimte, maar je kunt die ruimte uitbreiden met een micro-sd-kaart tot 256 GB. Neem ook vooral onze uitgebreide productpagina door met specs en info. De adviesprijs van de Samsung Galaxy Note 8 is 999 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.