Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A (2017) officieel: dit moet je voor nu weten

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2017, 9:34 CategorieAndroid

Samsung heeft de volgende versie van de Samsung Galaxy Tab A (versie 2017) onthuld. Een Nederlandse release ligt nog niet op de horizon. Voorlopig is de tablet alleen in Vietnam te koop, voor een bedrag van 285 dollar.

Samsung Galaxy Tab A (2017) officieel

Zoals verwacht heeft Samsung officieel de volgende versie van de Samsung Galaxy Tab A onthuld, versie 2017. Ondanks aanhoudende geruchten over de naam, dat Galaxy Tab A2 S zou moeten worden, heeft Samsung toch gekozen voor een simpelere benaming (namelijk dezelfde als die van het jaar ervoor). Tenminste, voor sommige markten dan; het kan zomaar zijn dat het bedrijf besluit een andere naam aan dezelfde hardware te geven in een ander land. Maar voorlopig kennen we deze slate dus als de volgende Galaxy Tab A.

Mocht je ons vorige bericht over de tablet hebben meegekregen, dan ben je inmiddels al bekend met de specs. De Samsung Galaxy Tab A (2017) beschikt over een 8″-scherm, en een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Aan de binnenkant zit een Qualcomm Snapdragon 425-processor, geklokt op 1,4 GHz. Ook is er 2 GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 16 GB aan interne opslagruimte. Verder is er een acht megapixel-camera op de achterkant en een vijf megapixel-frontcamera. Nu is de tablet in Vietnam te koop voor 285 dollar.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.