Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Forces: Speed Battle combineert race- en endless runner-elementen

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2017, 9:31 CategorieGaming

Sega heeft deze week een nieuwe mobiele Sonic-game in de vorm van een softlaunch uitgebracht: Sonic Forces: Speed Battle. Dit is een mobiele spin-off van de Sonic-titel die later dit jaar voor Xbox One en PlayStation 4 zal verschijnen.

Softlaunch van Sonic Forces: Speed Battle

In november verschijnt er een nieuwe game van de snelste en blauwste egel van de twintigste en eenentwintigste eeuw: Sonic the Hedgehog. De game heet Sonic Forces en heeft niet alleen Sonic en zijn maten in de hoofdrol, ook het zelfgemaakte personage dat jij straks in de game zal stoppen. Naast de gebruikelijke platformen en ringen verzamelen, zal de snelheid centraal staan in deze videogame, iets dat fans van de egel echt zien zitten. Of de game een succes wordt, moet nog blijken — Sonics track record van 3D-titels voorspelt weinig goeds.

Naast een console versie, zal er ook een mobiele spin-off gelanceerd worden, genaamd Sonic Forces: Speed Battle. Dit lijkt een re-skin te worden van Sonic Dash, maar dan donkerder en met meer personages. Want naast de endless runner-gameplay, zal Sega ook race-elementen gaan introduceren. Onderweg moet je obstakels vermijden, ringen verzamelen en kun je zelfs items op elkaar afvuren — net alsof het Mario Kart is. De softlaunch is nu in de Filipijnen, onduidelijk is wanneer de rest van de wereld mag gaan spelen.

  • Sonic Forces: Speed Battle
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.