Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony zal (eindelijk) het design van haar smartphones gaan aanpassen

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2017, 10:13 CategorieAndroid

Een hooggeplaatste medewerker van Sony heeft in een interview laten weten dat het bedrijf voornemens is het design van haar smartphones te veranderen. In de afgelopen jaren heeft het Japanse bedrijf namelijk weinig tot niets gedaan aan het uiterlijk van de apparaten.

Nieuw design voor Sony-smartphones op komst

In een interview met de India Express heeft de voor India verantwoordelijke Sony-medewerker Kenichiro Hibi bevestigd dat het bedrijf binnenkort smartphones zal lanceren met een nieuw design. Dat is goed nieuws, aangezien er in de afgelopen vier jaar niets is veranderd aan het uiterlijk van de smartphones. Wanneer de telefoons verschijnen is niet bekend, maar de verwachting is tijdens Mobile World Congress 2018 in Barcelona, in februari. De volgende kans zou zijn tijdens de IFA in september, maar dat duurt nog een jaar.

Dat Sony aan een nieuw design voor smartphones werkt, is geen overbodige luxe. Steeds meer fabrikanten werken aan smartphones met ontzettend dunne randen. En nu spelers die goedkopere toestellen uitbrengen ook hun smartphones van dunne randen voorzien, kan Sony ook eigenlijk niet meer achterblijven. De Sony Xperia XZ Premium is bijvoorbeeld een mooi, high-end toestel, maar die dikke randen gooien toch roet in het eten. Het is nu dus wachten totdat het Japanse bedrijf de smartphones officieel gaan aankondigen.

  • Delen:
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.