Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Space Harrier II en Crazy Taxi zijn nu onderdeel van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2017, 9:37 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat de games Space Harrier II en Crazy Taxi vanaf nu onderdeel zijn van het game-abonnement Sega Forever. Wanneer je die twee euro hebt betaald, dan kun je deze games gratis – en zonder advertenties – spelen.

Space Harrier II en Crazy Taxi naar Sega Forever

Eerder deze week besteedde we er al aandacht aan: de Mega Drive-launchtitel Space Harrier II zou naar Sega Forever komen. Dat is nu gebeurd, samen met de game Crazy Taxi. In Space Harrier II kruip je in de huid van Harrier, die het opneemt tegen allerlei buitenaards gespuis. Aan jou de taak hen allemaal uit te schakelen met je oneindige voorraad kogels. In Crazy Taxi mag je je ook als een idioot gedragen, maar dan als taxichauffeur die zijn of haar klanten zo snel en zo stijlvol mogelijk op de plaats van bestemming brengt.

Bovendien heeft Sega er ook voor gezorgd dat de games die al beschikbaar waren voor Sega Forever nu een stuk beter speelbaar zijn op mobiele apparaten. In de afgelopen weken bleek dat niet elk spel helemaal geoptimaliseerd was voor apparaten met een aanraakgevoelig scherm, maar aan die problemen lijkt nu een einde te zijn gekomen. Het geluid klinkt hier en daar nog steeds niet optimaal, maar dat is waarschijnlijk het enige waar je nu tegenaan loopt. Alle games zijn gratis te spelen; voor twee euro haar je alle ads weg.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.