Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Space Harrier II komt mogelijk naar abonnement van Sega Forever

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2017, 9:17 CategorieGaming

Zoals het er nu naar uitziet brengt Sega deze week een nieuwe retrotitel naar het abonnement Sega Forever toe: Space Harrier II. Dan zou de game lekker op tijd zijn, aangezien de laatste titel, Golden Axe, op 31 augustus werd toegevoegd aan het abonnement.

Space Harrier II naar Sega Forever – gerucht

Mogelijk wordt de retrogame Space Harrier II aanstaande donderdag toegevoegd aan het abonnement van Sega Forever. Mocht het inderdaad kloppen dat de game donderdag wordt toegevoegd, dan is Sega lekker op tijd. De vorige titel, Golden Axe, werd namelijk alweer twee weken geleden toegevoegd. En aangezien Sega heeft beloofd om elke twee weken een game toe te voegen, lijkt het dus een simpel rekensommetje van één en één is twee te zijn. Space Harrier II was oorspronkelijk een lauchtitel voor de Mega Drive.

Je zou de game kunnen omschrijven als één van de eerste endless runners die we vandaag de dag kennen. In dergelijke games blijf je net zo lang doorgaan in een specifiek level totdat je af gaat of je genoeg punten hebt verzameld. Sega combineert die gameplayelementen met elementen van een bullet hell-game: je kunt daardoor een game verwachten waarbij je dus oneindig door kunt gaan, terwijl je alles om je heen kapot schiet. Je kruipt in de huid van Harrier, die het in z’n eentje opneemt tegen buitenaards gespuis. Check ook de trailer.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.