Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen en specificaties gelekt van Samsung Galaxy Tab A2 S

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2017, 10:34 CategorieAndroid

Er zijn vrijdag specificaties en afbeeldingen gelekt van de nog onaangekondigde tablet Samsung Galaxy Tab A2 S. De verwachting is dat deze tablet uit de doos op Android 7.0 Nougat zal draaien en dus niet op Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy Tab A2 S: dit is wat we weten

We horen er nog maar kort geruchten over, maar het lijkt er toch echt op dat ze langzaamaan waarheid worden: Samsung werkt aan een nieuwe tablet genaamd de Samsung Galaxy Tab A2 S. Dit moet een budgetvriendelijke tablet worden, gericht op kinderen. Uiteraard is de tablet niet gepresenteerd in augustus en tijdens de IFA in Berlijn, dus mogelijk gebeurt dat nog snel. Vrijdag zijn er specificaties en afbeeldingen gelekt van de onaangekondigde tablet, die, zoals het er nu naar uitziet, op Android 7.0 Nougat zal draaien.

Er komen mogelijk twee varianten op de markt. Eentje met alleen wifi en eentje die ook een mobiel netwerk ondersteunt. Het 8″-display beschikt over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Onder de motorkap zit een Snapdragon 425-processor, geklokt op 1,4 GHz, evenals 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB interne opslagruimte. Verder is er een micro-sd-kaartsleuf aanwezig en kunnen toekomstige kopers rekenen op twee camera’s. De frontcamera beschikt over vijf megapixel, terwijl de andere camera beschikt over acht megapixel.

Ook zou er een accu van 5.000 mAh aanwezig zijn, die via de usb-c-poort zal kunnen worden opgeladen. De versie met alleen wifi zou in Europa voor ongeveer 200 euro over de toonbank gaan. Mocht je de versie willen hebben waarmee je ook onderweg kunt internetten, dan zul je daar waarschijnlijk 100 euro meer voor mogen neerleggen. Samsung biedt de tablets aan in zwart en goud.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. rudy
    09 september, 2017 om 2:12

    Spijtig ze de tablet niet laten draaien op een full het scherm.voor kinderen kan deze ok zijn, maar voor de volwassenen mocht er een komen full hd. Want een opvolger van de tab s2 8 inch is er ook niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.