Super Mario Run krijgt grote update

24 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
super-mario-run

Super Mario Run krijgt een grote update waarmee het onder meer mogelijk wordt om met Daisy te spelen. Ook komt er een nieuwe wereld beschikbaar.

Super Mario Run gaat voorzien worden van een grote update. De game is sinds december 2016 beschikbaar voor iOS en drie maanden later volgde ook de Android-versie. Na de grote update kunnen gebruikers onder meer aan de slag met een geheel nieuwe wereld en een nieuwe spelmodus.

Grote update voor Super Mario Run

In de App Store valt inmiddels te lezen dat Super Mario Run op 29 september een grote update krijgt. Wat daarbij direct opvalt, is dat de game voorzien gaat worden van een nieuwe wereld. Die nieuwe wereld bestaat uit in totaal negen nieuwe levels en komt pas beschikbaar als de eerste zes werelden zijn uitgespeeld. Ook komt er een zogeheten Remix 10-modus. Als spelers erin slagen om in rap tempo tien fragmenten van bestaande levels af te ronden, kunnen ze prinses Daisy redden en voortaan als haar door de game gaan.

Korting op Super Mario Run

Met Super Mario Run kunnen liefhebbers de eerste drie levels gratis uitproberen. Daarna diende een bedrag van 9,99 euro betaald te worden. Die prijs werd echter al gauw omhoog gegooid naar 10,99 euro. In de periode van 29 september tot 12 oktober kunnen liefhebbers de game voor de helft van de prijs aanschaffen. Voor 5,49 euro kan de volledige game, inclusief de nieuwe wereld, dan gedownload worden.

Reacties (0)