Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Twee foto’s opgedoken van de Huawei Mate 10 met dunne randen’

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2017, 10:16 CategorieAndroid

Er zijn twee foto’s opgedoken waarop we mogelijk de Huawei Mate 10 te zien krijgen. De smartphone wordt in oktober aangekondigd. Het duurt nu dus niet lang meer voordat we zeker weten hoe het toestel met dunne schermranden eruit komt te zien.

Huawei Mate 10 te zien op foto’s – gerucht

Nu we de Samsung Galaxy Note 8 en LG V30 hebben gezien, is de Huawei Mate 10 waarschijnlijk de volgende Android-smartphone waar fans van het besturingssysteem naar uitkijken. Het toestel wordt later dan gebruikelijk aangekondigd en zal op 16 oktober worden gepresenteerd door de Chinese fabrikant. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer het toestel te koop zou zijn, maar het lijkt een gegeven dat dit snel moet gebeuren na de presentatie. Van de smartphone zijn nu twee foto’s in het wild opgedoken.

Tenminste, dat er foto’s zijn is zeker — maar of er ook daadwerkelijk de Huawei Mate 10 op te zien is, is een tweede natuurlijk. Dat is op moment van schrijven niet met honderd procent zekerheid te zeggen. De randen aan de zijkant van de smartphone zijn nagenoeg aanwezig. De randen aan de boven- en onderkant zijn er nog wel en zijn ongeveer even groot als die op de Galaxy Note 8. Dat randen steeds dunner worden is nu de trend. Steeds meer fabrikanten doen hieraan mee, ook de fabrikanten die goedkopere modellen aanbieden.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.