Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede aflevering Batman: The Enemy Within verschijnt op 3 oktober

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2017, 9:15 CategorieGaming

Telltale Games heeft laten weten dat de tweede aflevering van Batman: The Enemy Within vanaf 3 oktober te downloaden zal zijn. De tweede episode heeft de titel The Pact meegekregen en belooft een nieuwe vijand te introduceren.

Tweede aflevering Batman: The Enemy Within

In augustus bracht spelontwikkelaar Telltale Games de eerste aflevering van het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series uit, met de subtitel The Enemy Within. Bijna twee maanden later verschijnt het vervolg op deze episode pas. Telltale Games heeft namelijk laten weten dat episode twee, met de titel The Pact, vanaf 3 oktober te downloaden zal zijn voor Android en iOS (en natuurlijk de spelcomputers). Uiteraard pakt The Pact het verhaal op waar deel één in deze nieuwe serie ons met een cliffhanger heeft achtergelaten.

In het tweede seizoen van Batman – The Telltale Series zien we dat niemand minder dan The Riddler terug is. De slechterik heeft overal puzzels achtergelaten, die langzaamaan hinten naar een grotere dreiging. Ook komt de Joker, de aartsvijand van de superheld, steeds meer in beeld. Net zoals in het eerste seizoen moet Bruce Wayne zijn leven als rijke playboy en superheld balanceren en moeilijke keuzes maken. Jij bent echter degene die de keuzes maakt: wie besluit je te vertrouwen en wie gooi je aan het einde van de dag onder de bus?

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.