Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Video laat renders zien van onaangekondigde Huawei Mate 10’

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2017, 8:48 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken waarin we renders te zien krijgen van wat mogelijk de onaangekondigde Huawei Mate 10 is. Eerder maakte de fabrikant al bekend dat het toestel tijdens een evenement op 16 oktober aanstaande wordt aangekondigd.

Renders van Huawei Mate 10

Deze week is er een video opgedoken met daarin renders van wat mogelijk de Huawei Mate 10 gaat worden. We weten al wanneer het toestel zal worden aangekondigd door haar fabrikant, maar weten nu nog niet precies wanneer we hem zouden kunnen kopen. Maar hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien, weten we nu wel. Qua design lijkt het apparaat op andere smartphones van Huawei, inclusief belangrijke en handige onderdelen als de koptelefoonaansluiting en een usb-c-aansluiting. En check die dubbele camera aan de bovenkant.

Deze renders zouden gebaseerd zijn op bestanden van de fabrikant, die het toestel moet produceren. Dat betekent dat dit design mogelijk grotendeels overeenkomt met het product dat we straks vasthouden, maar dat er alsnog details kunnen verschillen. De afmetingen zouden 150.2 bij 77.5 bij 8.4 mm zijn. De camera zou ietwat uitsteken, aangezien de telefoon dus behoorlijk dun is. Aan de voorkant zit waarschijnlijk een scherm van 5,9-inch. Op 16 oktober wordt de Huawei Mate 10 aangekondigd, met de Kirin 970 aan boord.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.