Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgende HTC-vlaggenschip wordt HTC U11 Plus met randloos scherm’

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2017, 9:46 CategorieAndroid

HTC werkt momenteel mogelijk achter de schermen aan de HTC U11 Plus: een grote phablet met een bijna randloos scherm. Deze phablet zou een scherm van 6-inch gaan krijgen en kan dus één van de smartphones uit een eerder gerucht zijn.

HTC werkt aan HTC U11 Plus – gerucht

Ondanks het feit dat HTC ongeveer de helft van zijn smartphone-afdeling heeft verkocht aan Google in een deal van 1,1 miljard dollar, heeft de Taiwanese fabrikant nog altijd plannen om zelf met smartphones op de markt te komen. Voor volgend jaar zou er tenminste nog één vlaggenschip gepland staan en dit zou nog wel eens de HTC U11 Plus kunnen gaan worden, een verbeterde versie van de eerder dit jaar gelanceerde HTC U11. Ook zou dit één van de toestellen kunnen zijn waar de fabrikant aan werkt, aldus eerdere geruchten.

De Franse Android-website Frandroid meldt dit nieuws. De website laat weten dat HTC het toestel mogelijk in november gaat aankondigen. Naast een 6-inch scherm (technisch gezien 5,99-inch) en een resolutie van 1.440 bij 2.880 pixels, zou de HTC U11 Plus ook beschikken over een bijna randloos scherm en een schermverhouding van 2:1. Mogelijk wordt de U11 Plus dus net zo groot als bijvoorbeeld de LG V30, die in november wordt gelanceerd. Qua specs wordt verwacht die dat ontzettend gaan lijken op de specs in de reguliere HTC U11.

  • Delen:
HTC U11+
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.