Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube op iOS en Android voorzien van handige update

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 8:50 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor de YouTube-app, die je kunt gebruiken op zowel Android als iOS. De update is nu te downloaden en stelt gebruikers in staat sneller te chatten met de mensen die naar je live video’s kijken.

Sneller chatten onder live video op YouTube

Google heeft de YouTube-app, beschikbaar op Android en iOS, voorzien van een handige update. Het bedrijf heeft geprobeerd om de vertraging tussen de live video en de chat onder de video te verminderen, waardoor je, in de woorden van Google, bijna meteen contact met elkaar kunt hebben. Dit moet uiteraard de ervaring van de kijker ten goede komen, omdat die dan niet langer met een vertraging te maken krijgt wanneer die wil dat de livestreamer ergens op reageert. Deze update is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Daarnaast krijgen iOS-gebruikers toegang tot nog een andere functie. Ze kunnen namelijk direct uitzenden wat te zien is op het scherm van hun iPhone. Dit is al mogelijk in de app YouTube Gaming, maar dat geldt alleen voor videogames. Dat livestreamen vanaf mobiel is nu ook mogelijk voor andere apps op je iPhone. Ook hier kun je jezelf in beeld brengen middels de frontcamera en kun je direct tot je volgers spreken via de microfoon. Deze update is al heel lang beschikbaar voor Android, maar nu dus ook te gebruiken op iOS.

  • YouTube
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.