Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘ZTE Axon Multy is een dualscreentelefoon die in tablet verandert’

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 9:15 CategorieHardware

Als we de geruchten mogen geloven dan brengt ZTE binnenkort een smartphone uit die is uit te vouwen tot volwaardige tablet. Deze smartphone zou beschikken over twee schermen, die samen dus één scherm zouden kunnen vormen.

ZTE-smartphone te veranderen in tablet – gerucht

Momenteel schijnen er meerdere fabrikanten te zijn die achter de schermen werken aan opvouwbare tablets (of uitklapbare smartphones, net hoe je het bekijkt). Naast Samsung en LG zou ook fabrikant ZTE werken aan een dergelijk product. En als we de bekende techjournalist Evan Blass mogen geloven, dan heet dat product de Axon Multy. Blass zegt dat het apparaat op te vouwen is en daarna als smartphone te gebruiken is. Maar er is ook een tweede smartphonescherm aanwezig, waardoor je er een tablet van kunt maken na het uitklappen.

Beide schermen zouden beschikken over een schermresolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Eenmaal uitgeklapt zou je een scherm maken van 6,8-inch, met een resolutie van 1.920 bij 2.160 pixels. In het midden zou nog wel een rand zitten — maar die randen worden steeds dunner. Onder de motorkap zit mogelijk een Snapdragon 820, 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslagruimte. Ook zou er een camera van twintig megapixel zijn, evenals een accu van 3.120 mAh. De prijs zou op de 650 dollar moeten liggen (ongeveer 545 euro).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.