Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic start fotowedstrijd van Pokemon Go-vangsten

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2017, 23:25 CategorieGaming

Niantic, de producent van Pokemon Go, is een fotowedstrijd begonnen. Wie tijdens het vangen van de digitale beestjes een mooie screenshot of een foto heeft gemaakt, kan die inleveren en daarmee meedingen naar prijzen.

AR-modus

De meeste Pokemon Go-spelers hebben wel wat screenshots van de vangst van een bijzonder monstertje, of een exemplaar dat op een bijzondere plek is gevangen. Nu wil Niantic die plaatjes ook wel eens zien. Voor meedoen aan de fotowedstrijd is het natuurlijk wel nodig dat het toestel in AR-modus stond, toen de foto werd genomen. Dan wordt de omgeving ook meegenomen in het plaatje. Veel spelers zetten de augmented reality echter uit om de batterij te sparen.

Prijzen

De fotowedstrijd kan echter reden zijn om hierop terug te komen, want Niantic looft leuke prijzen uit. Alle foto’s die tot en met 25 oktober worden ingeleverd, doen mee. Prijzenpakketten met een Pokemon Go-poster die de handtekeningen van het hele Pokemon Go-team bevat, bluetooth oortelefoons en een Pokemon Go Plus (de wearable waarmee je Pokemon kunt vangen) worden verdeeld aan de beste inzendingen. Spelers uit alle landen waar het spel officieel is uitgerold, mogen meedoen.

Event

Een mooie gelegenheid om foto’s van bijzondere monsters in hun ‘natuurlijke’  omgeving te maken, is wellicht het Pokemon Go-event dat deze zaterdag in Amstelveen plaatsvindt. De stad wemelt dan van de zeldzame Pokemon.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.